Werken Bij

WERKEN BIJ

Geef jij je carrière een kickstart  als Young Professional bij GoodtobeBetter?

Je bent er klaar voor om met al je kennis tot nu toe aan de slag te gaan bij een mooie organisatie en wil graag ervaring opdoen om helemaal zelfstandig een functie te vervullen. GoodtobeBetter biedt jou de mogelijkheid om klaargestoomd te worden voor een rol op het gebied van Organisatie & ICT. Ons unieke Traineeship combineert vakgerichte opleidingen met persoonlijke- en vaardigheidstrainingen en coaching. Je behaalt certificaten die je gaan helpen je eerste stappen naar een te gekke carrière te zetten.

WAAROM oRGANISATIE & ICT?

De tijd van de ICT-afdeling die alleen maar bestond uit techneuten die bijna tot niet communiceerde met de rest van de organisatie is allang voorbij! Het bedrijfsleven vraagt om een nieuwe ICT-afdeling die in nauwe samenwerking met de organisatie komt met innovatieve oplossingen voor de vraagstukken van vandaag de dag. Het belang van ICT binnen organisaties is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en dit blijft nog wel even zo. Het werkveld van Organisatie & ICT is continu in beweging en er is geen werkveld dat sneller veranderd als deze. Deze combinatie zorgt ervoor dat er behoefte is aan mensen die analytisch denken, kunnen schakelen tussen de Business en ICT en ervan houden om continu bezig te zijn met verbeteren en vernieuwen van kennis en vaardigheden. Ben jij deze persoon dan is ons Traineeship echt iets voor jou!

EN HOE ZIET HET ER DAN UIT?

In ons Traineeship start je altijd direct in een uitdagende leuke opdracht bij één van onze aansprekende klanten. Maar dat niet alleen! Je gaat natuurlijk ook direct aan de slag met opleiding en ontwikkeling. Elke twee weken hebben we een trainee-dag en kom je samen met je collega Trainees om trainingen en master classes te volgen, in het eerste jaar behaal je maar liefst 5 certificaten! In het tweede jaar pakken we uiteraard door op deze mooie basis om jou eigen ontwikkeling te optimaliseren.

Samen kijken we naar de richting, functie en opdrachten die jou het meest liggen. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten kan dat een rol tussen de business en de ICT zijn of een meer inhoudelijke ICT rol. Voorbeelden van opdrachten die collega Trainees uitvoeren vind je bij Traineeship

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat de hele periode centraal. Samen kijken we naar welke functies en werkzaamheden goed bij je passen. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij je past om zo het beste uit jezelf te halen. GoodtobeBetter!

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Je hebt een afgeronde opleiding HBO of WO en de ambitie om een te gekke carrière te starten bij een organisatie die staat voor ontwikkeling en beter worden in je vak! GoodtobeBetter!
Je studierichting maakt ons niet uit, we geloven juist dat je met een andere studieachtergrond heel geschikt kan zijn voor een functie in de IT.

Communicatief vaardig, ondernemend, gedreven, ontwikkel gericht en ambitieus.

We werken landelijk, dit betekent dat we continu op zoek zijn naar kandidaten in verschillende regio’s.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij GoodtobeBetter volg je een volledig betaald Traineeship zonder studieschuld! We werken hard maar houden daarnaast ook van gezelligheid! Tijdens ons Traineeship komen we vaak samen om gezellig te lunchen, elkaar inmaken met ping pong 😉 en vinden we het leuk om regelmatig een uitje te organiseren. En verder:

  • Aan de slag bij een opdrachtgever in een functie die bij jou past
  • Een mooi startsalaris met volledige reiskostenvergoeding op maat
  • Het volgen van opleidingen / trainingen en het behalen van certificaten
  • Een super enthousiast team!

Meld je aan!

Heb je de drive én het talent om de uitdaging aan te gaan?
Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in en wij nemen snel contact met je op. 

AANMELDFORMULIER