organisatie & ict traineeship

Business & ICT Traineeship

Waarom Business & ICT?

De tijd van de ICT-afdeling die alleen maar bestond uit techneuten die bijna tot niet communiceerde met de rest van de organisatie is allang voorbij! Het bedrijfsleven vraagt om een nieuwe ICT-afdeling die in nauwe samenwerking met de organisatie komt met innovatieve oplossingen voor de vraagstukken van vandaag de dag. Het belang van ICT binnen organisaties is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en het werkveld van Business & ICT is continu in beweging. Deze combinatie zorgt ervoor dat er behoefte is aan mensen die analytisch denken, kunnen schakelen tussen de Business en ICT en ervan houden om continu bezig te zijn met verbeteren en vernieuwen van kennis en vaardigheden.

Hoe ziet dat er dan uit?

In ons Traineeship start je altijd direct in een uitdagende leuke opdracht bij één van onze aansprekende klanten. In een traject van twee jaar maak jij een vliegende start in jouw carrière bij een van onze opdrachtgevers. Samen met jou kijken we naar een richting, functie en opdrachten die jou het meeste liggen. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten kan je een rol tussen de business en de ICT of meer inhoudelijke ICT rol aannemen. Voor iedereen dus uitdagende leuke functies en passend om zo het beste uit jezelf te halen. GoodtobeBetter!

Het groeipad is als volgt:

Jaar 1

Young Professional B&I

 • 5 certificaten
 • Masterclasses
 • Persoonlijke ontwikkeling
Jaar 1

Jaar 2

Professional B&I

 • Verdiepingscertificaten 
 • Personal branding  
Jaar 2

Na jaar 2

GTBB vervolg of vast dienstverband

Na jaar 2

Hoe ziet jouw traineedag eruit?

Eén dag per twee weken is ingericht als Traineedag op ons kantoor in Nieuwegein. Deze dag besteed je aandacht aan persoonlijke ontwikkelingen, Business & ICT basics en verzorgen we in dit kader relevante masterclasses, en behaal je in het eerste jaar de volgende vijf certificaten!

Na afronding van het basisjaar ga je in het tweede jaar door met een specialisatie en bouwen we door op jouw kennisfundament in de door jou gekozen richting. Voorbeelden van rollen? Klik hier.

In deze baan vind je:

oNTWIKKELING

SPECIALISATIE

UITDAGING

Interesse?

Wat leuk dat je interesse hebt in het Business & ICT Traineeship. Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV zodat ik hierna contact met je op kan nemen. 

Heb je nog vragen? Bel of stuur mij even een appje en ik help je graag verder!

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mail*
  Upload CV*