finance & control traineeship

Finance & Control Traineeship

Waarom Finance & Control?

De tijd waarin de financiële afdeling zich alleen bezighoudt met de financiële administratie is allang voorbij! Het bedrijfsleven vraagt om een Finance professionals die kunnen lezen en schrijven met financiële data. Hierdoor kunnen risico’s tijdig worden gesignaleerd en kan de organisatie rekening houden met de juiste voorspellingen. Het werkveld van Finance & Control is continu in beweging vanuit innovatie en wet- en regelgeving. Door strenge regels en verscherpt toezicht is controlling en financial auditing van steeds groter belang. Ben jij die persoon die energie krijgt van analyses en financiële modellen en toch ook zicht houdt op de persoon of onderneming achter de cijfers? Dan is ons Traineeship echt iets voor jou!

Hoe ziet dat er dan uit?

In ons Traineeship start je altijd direct in een uitdagende leuke opdracht bij één van onze aansprekende klanten. In een traject van twee jaar maak jij een vliegende start in jouw carrière bij een van onze opdrachtgevers. Samen met jou kijken we naar een richting, functie en opdrachten die jou het meeste liggen. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten kan je een bepaalde financiële rol aannemen. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met Finance, zo kan je bijvoorbeeld een Master/ HBO opleiding hebben gedaan in de richting van Finance, maar zijn opleidingen als Bestuurskunde/ Bedrijfskunde ook interessant! Voor iedereen dus uitdagende leuke functies en passend om zo het beste uit jezelf te halen. GoodtobeBetter!

Het groeipad is als volgt:

Jaar 1

Young Professional F&C

 • 5 certificaten
 • Masterclasses
 • Persoonlijke ontwikkeling
Jaar 1

Jaar 2

Professional F&C

 • Verdiepingscertificaten 
 • Personal branding  
Jaar 2

Na jaar 2

GTBBf vervolg of vast dienstverband

Na jaar 2

Hoe ziet jouw traineedag eruit?

Eén dag per twee weken is ingericht als Traineedag op ons kantoor in Nieuwegein. Deze dag besteed je aandacht aan persoonlijke ontwikkelingen, Finance & Control basics en verzorgen we in dit kader relevante masterclasses, en behaal je in het eerste jaar de volgende vijf certificaten!

Na afronding van het basisjaar ga je in het tweede jaar door met een specialisatie en bouwen we door op jouw kennisfundament in de door jou gekozen richting. Voorbeelden van rollen? Klik hier.

In deze baan vind je:

oNTWIKKELING

SPECIALISATIE

UITDAGING

Interesse?

Wat leuk dat je interesse hebt in het Finance & Control Traineeship! Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV zodat ik hierna contact met je op kan nemen. 

Heb je nog vragen? Bel of stuur mij even een appje en ik help je graag verder!

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mail*
  Upload CV*