Werken Bij

WERKEN BIJ

Geef jij je carrière een kickstart  als Young Professional bij GoodtobeBetter?

Vacatures

Binnen GoodtobeBetter zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten. Kies jij voor een baan in de ICT of Finance? Aangezien de achtergrond en opleiding van iedereen uniek is bespreken we graag welke richting in het Traineeship aansluit bij jou kennis en ervaring. Interesse in een kennismaking met GoodtobeBetter meld je aan voor één van de Traineeships.

Ben je op zoek naar een specifieke rol en wil je graag actief aan je ontwikkeling werken? Kijk dan naar een specifieke vacature.
Hoe dan ook als je reageert op een vacature hoor je op korte termijn van ons!

Je bent er klaar voor om met al je kennis tot nu toe aan de slag te gaan bij een mooie organisatie en wil graag ervaring opdoen om helemaal zelfstandig een functie te vervullen. GoodtobeBetter biedt jou de mogelijkheid om klaargestoomd te worden voor een rol op het gebied van Organisatie & ICT. Ons unieke Traineeship combineert vakgerichte opleidingen met persoonlijke- en vaardigheidstrainingen en coaching. Je behaalt certificaten die je gaan helpen je eerste stappen naar een te gekke carrière te zetten.

WAAROM ICT & ORGANISATIE?
De tijd van de ICT-afdeling die alleen maar bestond uit techneuten die bijna tot niet communiceerde met de rest van de organisatie is allang voorbij! Het bedrijfsleven vraagt om een nieuwe ICT-afdeling die in nauwe samenwerking met de organisatie komt met innovatieve oplossingen voor de vraagstukken van vandaag de dag. Het belang van ICT binnen organisaties is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en dit blijft nog wel even zo. Het werkveld van Organisatie & ICT is continu in beweging en er is geen werkveld dat sneller veranderd als deze. Deze combinatie zorgt ervoor dat er behoefte is aan mensen die analytisch denken, kunnen schakelen tussen de Business en ICT en ervan houden om continu bezig te zijn met verbeteren en vernieuwen van kennis en vaardigheden. Ben jij deze persoon dan is ons Traineeship echt iets voor jou!

EN HOE ZIET DAT ER DAN UIT?
In ons Traineeship start je altijd direct in een uitdagende leuke opdracht bij één van onze aansprekende klanten. Maar dat niet alleen! Je gaat natuurlijk ook direct aan de slag met opleiding en ontwikkeling. Elke twee weken hebben we een trainee-dag en kom je samen met je collega Trainees om trainingen en master classes te volgen, in het eerste jaar behaal je maar liefst 5 certificaten! In het tweede jaar pakken we uiteraard door op deze mooie basis om jou eigen ontwikkeling te optimaliseren.

Samen kijken we naar de richting, functie en opdrachten die jou het meest liggen. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten kan dat een rol tussen de business en de ICT zijn of een meer inhoudelijke ICT rol. Voorbeelden van opdrachten die collega Trainees uitvoeren vind je bij Traineeship.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat de hele periode centraal. Samen kijken we naar welke functies en werkzaamheden goed bij je passen. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij je past om zo het beste uit jezelf te halen. GoodtobeBetter!

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO of WO en de ambitie om een te gekke carrière te starten bij een organisatie die staat voor ontwikkeling en beter worden in je vak! GoodtobeBetter!

Je studierichting maakt ons niet uit, we geloven juist dat je met een andere studieachtergrond heel geschikt kan zijn voor een functie in de IT.

Communicatief vaardig, ondernemend, gedreven, ontwikkel gericht en ambitieus.

We werken landelijk, dit betekent dat we continu op zoek zijn naar kandidaten in verschillende regio’s.

WAT BIEDEN WE JOU?
Bij GoodtobeBetter volg je een volledig betaald Traineeship zonder studieschuld! We werken hard maar houden daarnaast ook van gezelligheid! Tijdens ons Traineeship komen we vaak samen om gezellig te lunchen, elkaar inmaken met ping pong 😉 en vinden we het leuk om regelmatig een uitje te organiseren. En verder:

 • Aan de slag bij een opdrachtgever in een functie die bij jou past
 • Een mooi startsalaris met volledige reiskostenvergoeding op maat
 • Het volgen van opleidingen / trainingen en het behalen van certificaten
 • Een super enthousiast team!
Meld je aan!

Heb je de drive én het talent om de uitdaging aan te gaan?
Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in en wij nemen snel contact met je op.

 

Je bent er klaar voor om met al je kennis tot nu toe aan de slag te gaan bij een mooie organisatie en wil graag ervaring opdoen om helemaal zelfstandig een functie te vervullen. GoodtobeBetter biedt jou de mogelijkheid om klaargestoomd te worden voor een rol op het gebied van Finance & Control. Ons unieke Traineeship combineert vakgerichte opleidingen met persoonlijke- en vaardigheidstrainingen en coaching. Je behaalt certificaten die je gaan helpen je eerste stappen naar een te gekke carrière te zetten.

WAAROM Finance & Control?
De tijd waarin de financiële afdeling zich alleen bezighoudt met de financiële administratie is allang voorbij! Het bedrijfsleven vraagt om een Finance professionals die kunnen lezen en schrijven met financiële data. Hierdoor kunnen risico’s tijdig worden gesignaleerd en kan de organisatie rekening houden met de juiste voorspellingen. Het werkveld van Finance & Control is continu in beweging vanuit innovatie en wet- en regelgeving. Door strenge regels en verscherpt toezicht is controlling en financial auditing van steeds groter belang. Ben jij die persoon die energie krijgt van analyses en financiële modellen en toch ook zicht houdt op de persoon of onderneming achter de cijfers? Dan is ons Traineeship echt iets voor jou!

EN HOE ZIET DAT ER DAN UIT?
In ons Traineeship start je altijd direct in een uitdagende leuke opdracht bij één van onze aansprekende klanten. Maar dat niet alleen! Je gaat natuurlijk ook direct aan de slag met opleiding en ontwikkeling. Elke twee weken hebben we een trainee-dag en kom je samen met je collega Trainees om trainingen en masterclasses te volgen, in het eerste jaar behaal je tot maar liefst 5 certificaten! In het tweede jaar pakken we uiteraard door op deze mooie basis om jou eigen ontwikkeling te optimaliseren.

Samen kijken we naar de richting, functie en opdrachten die jou het meest liggen. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten gaan we op zoek naar een rol die hier perfect bij past. Voorbeelden van opdrachten die collega Trainees uitvoeren vind je bij Traineeship.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat de hele periode centraal. Samen kijken we naar welke functies en werkzaamheden goed bij je passen. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij je past om zo het beste uit jezelf te halen. GoodtobeBetter!

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Je hebt een afgeronde opleiding HBO of WO en de ambitie om een te gekke carrière te starten bij een organisatie die staat voor ontwikkeling en beter worden in je vak! GoodtobeBetter!

Je studierichting maakt veelal niet uit, we geloven juist dat je met een andere studieachtergrond heel geschikt kan zijn voor een Finance rol.

Communicatief vaardig, ondernemend, gedreven, ontwikkel gericht en ambitieus.

We werken landelijk, dit betekent dat we continu op zoek zijn naar kandidaten in verschillende regio’s.

WAT BIEDEN WE JOU?
Bij GoodtobeBetter volg je een volledig betaald Traineeship zonder studieschuld! We werken hard maar houden daarnaast ook van gezelligheid! Tijdens ons Traineeship komen we vaak samen om gezellig te lunchen. Ook vinden we het leuk om met elkaar te tafelvoetballen en spelen we regelmatig een potje darts en vinden we het leuk om een uitje te organiseren. En verder:

 • Aan de slag bij een opdrachtgever in een functie die bij jou past
 • Een mooi startsalaris met volledige reiskostenvergoeding op maat
 • Het volgen van opleidingen / trainingen en het behalen van certificaten
 • Een super enthousiast team!
Meld je aan!

Heb je de drive én het talent om de uitdaging aan te gaan?
Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in en wij nemen snel contact met je op.

 

Als Junior Accountmanager ga je actief op zoek naar potentiele klanten en onderhoud je contact met onze bestaande relaties. Denken in mogelijkheden en focus houden op het resultaat is voor jou vanzelfsprekend. We zoeken iemand die van nature commercieel is ingesteld en graag mensen verbindt. Aangezien je bij klanten nieuwe kansen kunt creëren is dit absoluut geen standaard kantoor baan, maar wel een hele leuke diverse “regel” functie.

Samen met het salesteam werken jullie aan het vergroten van ons klantbestand. In het begin werk je vanuit ons gezellige kantoor in Nieuwegein.

Taken:
 • Doelgericht ga je op zoek naar nieuwe klanten, hiermee bouw je vanaf dag 1 jou eigen opdrachtportefeuille op;
 • Je bezoekt (potentiele) klanten en relaties;
 • Je bent proactief in relatiebeheer richting je klanten;
 • Je denkt mee in nieuwe commerciële sales initiatieven om klanten te overtuigen van onze dienstverlenging;
 • Je hebt de mogelijkheid mee te denken in gerichte marktcampagnes;

Wie zijn wij?

GoodtobeBetter heeft een bewezen succesvolle aanpak om jong talent succesvol in te zetten bij organisaties op het gebied van Organisatie en ICT. GoodtobeBetter talenten hebben een directe meerwaarde voor opdrachtgevers. Wij zorgen namelijk dat talenten door kennis, kunde, ervaring en ontwikkeling een meerwaarde bieden aan opdrachtgevers en met vernieuwende ideeën meewerken aan successen bij diverse organisaties. Wij ondersteunen klanten uit diverse branches op het gebied van functioneel beheer, data gestuurd werken (BI/ BIG Data), ontwikkeling, zaakgericht werken, digitalisering, informatiemanagement, projectleiding en architectuur.

Profiel
 • Je hebt een afgeronde HBO diploma (bijv. Commerciële Economie);
 • Je bent starter en hebt de ambitie om je carrière te maken als Accountmanager;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
 • Doorzetter, resultaatgericht, enthousiast en energiek kenmerken jou persoon;
 • Koude acquisitie zie je als een uitdaging!

Werken bij GoodtobeBetter

Naast een goed salaris bieden we een leaseauto, laptop, telefoonvergoeding en pensioenregeling. Naast hard werken houden we ook van gezelligheid! We komen vaak samen om gezellig te lunchen, elkaar inmaken met tafelvoetbal 😉 en we vinden het leuk om regelmatig een uitje te organiseren. Verder mag je dit van ons verwachten:

 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in het sales vak met gedreven collega’s;
 • Een training om op IT vlak op de hoogte te zijn van relevante basis begrippen;
 • Diverse commerciële trainingen zowel in sales en gesprekstechnieken;
 • Een combinatie van commercie en management in de IT branche;
 • Werken bij een enthousiaste startup waar resultaten worden beloond;
 • Vrijheid en flexibiliteit.
Interesse?

Ben jij enthousiast over GoodtobeBetter en deze functie met doorgroeimogelijkheden? Loop je niet weg voor je verantwoordelijkheid en zoek je geen standaard kantoorbaan? Solliciteer dan onder vermelding van je CV en motivatie, we maken graag kennis met jou! Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer! Voor contact bel met Ilse Blok: 06-51960945, of mail naar Ilse@goodtobebetter.nl

AANMELDFORMULIER