Traineeship

TRAINEESHIP

Voor HBO/WO starters die bewust kiezen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Onze Traineeships

Binnen GoodtobeBetter hebben we twee Traineeships, je kan aan de slag op het gebied van Business & ICT of Finance & Control. Beide Traineeships bestaan uit het uitvoeren van een aansluitende opdracht bij een aansprekende opdrachtgever.

Business & ICT

Het Business & ICT Traineeship is de springplank voor talenten die een carrière ambiëren op het snijvlak tussen business en ICT. Je start in het basisjaar waarin je een uitdagende opdracht uitvoert bij één van onze aansprekende opdrachtgevers. Iedere twee weken ben je een dag bij ons op kantoor met je mede talenten om relevante trainingen te volgen, relevante certificaten te behalen en aan persoonlijke vorming te doen, zodat je in korte tijd van meerwaarde bent voor organisaties.

Finance & Control

Binnen het Finance & Control Traineeship word je opgeleid tot een expert in de Finance wereld. Uiteraard voer je een klus uit bij één van onze aansprekende klanten. Tweewekelijks vullen we deze ervaring aan met relevante certificaten en trainingen die jou een expert maken in de wereld waarin alles draait om cijfers en de juiste financiële huishouding. Op persoonlijk vlak helpen we je ook in jouw ontwikkeling zodat je op diverse niveaus van meerwaarde bent voor organisaties.

ONZE TRAINEE PROGRAMMA`S:

Binnen GoodtobeBetter hebben we twee Traineeships, je kan aan de slag op het gebied van Business & ICT of Finance & Control. Beide Traineeships bestaan uit het uitvoeren van een aansluitende opdracht bij een aansprekende opdrachtgever.

        Business & ICT

 • Functioneel / Technisch Beheerder
 • Informatiemanager
 • PMO / Projectleider
 • Business Consultant
 • Junior Architect
 • Zaakgericht werken
 • BI / BIG Data Specialist
 • Privacy & Security Officer
 • Tester / developer
 • GIS / Geo specialist

  Finance & Control
 • Financieel adviseur
 • Kredietacceptant
 • CDD-/KYC-specialist
 • Junior controller
 • Riskmanager
 • Audit specialist
 • Junior accountant
 • Data expert Finance.
 • Schadebehandelaar
 • Incasso specialist

INHOUD VAN HET BUsiness & ICT TRAINEESHIP

Het eerste jaar van het Traineeship bestaat deels uit het behalen van vijf certificaten, dit zijn: LEAN, ITIL, BiSL, Agile SCRUM en Agile Project Management. Uiteraard verzorgen wij voordat je deze certificaten behaalt een uitgebreid trainingsprogramma zodat je goed op de hoogte bent van de inhoud en in staat bent deze in de praktijk toe te passen. Ook besteden wij aandacht aan ‘Personal Branding’ en ‘ICT Basics’ en verzorgen we in dit kader diverse relevante Master Classes.

Na afronding van het basisjaar ga je in het tweede jaar door met een specialisatie en bouwen we door op jouw kennisfundament in de door jou gekozen richting.

Een afgeronde HBO of WO-opleiding is een eis, een afgeronde ICT-opleiding is hiervoor een pré, echter is dit geen vereiste in onze opdrachten.

INHOUD VAN HET FINANCE & CONTROL TRAINEESHIP

In het eerste jaar van het Traineeship behaal je vijf certificaten, dit zijn Financieel Management, Excel Expert, LEAN, Agile Scrum en Power BI. Uiteraard verzorgen wij voordat je deze certificaten behaalt een uitgebreid trainingsprogramma zodat je goed op de hoogte bent van de inhoud en in staat bent deze in de praktijk toe te passen. Ook besteden wij aandacht aan ‘Personal Branding’ en ‘Finance Basics’ en verzorgen we in dit kader diverse relevante Master Classes.

Na afronding van het basisjaar ga je in het tweede jaar door met een specialisatie en bouwen we door op jouw kennisfundament in de door jou gekozen richting.

Een afgeronde HBO- of WO-opleiding is een eis, een afgeronde financieel gerelateerde opleiding is hiervoor een pré, echter is dit geen vereiste in al onze opdrachten.

DE OPDRACHTEN

Onze talenten voeren opdrachten uit bij diverse soorten klanten. Zo zijn we actief binnen de overheid, bij verzekeraars en commerciële organisaties, uiteraard houden we rekening met jouw woonplaats in het kiezen van jouw ideale opdracht.

“Bij GoodtobeBetter heb ik de mogelijkheid om te werken op een leerzame plek, in combinatie met interessante & boeiende trainingen . Op deze manier kan ik mezelf blijven ontwikkelen.”

EVA

“Het blijven vergaren van kennis en ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden vind ik erg belangrijk. Zeker in de wereld van IT, want de wereld van IT staat nooit stil. Het traineeship bij GoodtobeBetter biedt mij de mogelijkheid om op professioneel en persoonlijk vlak de juiste stappen te zetten richting een succesvolle carrière.”

STEF

Wat GoodtobeBetter bijzonder maakt is dat de ontwikkeling van trainees voorop staat en dat je hiertoe alle kansen krijgt. Zowel op het gebied van kennis (middels certificaten) als op persoonlijk vlak. Naast dat veel aandacht geschonken wordt aan trainingen en ontwikkeling hangt er ook een informele en ontspannen sfeer.

JOY

FACTS &
FIGURES

0

OPENSTAANDE PLEKKEN IN TRAINEESHIP

0

CERTIFICATEN BEHAALD

0
%

WO AFGESTUDEERD


0

POTJES PING PONG GESPEELD