Nieuws

NIEUWS

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen van ons mooie bedrijf!

BISL Certificaat in the pocket!

december/2020

Afgelopen vrijdag hebben een aantal van ons Organisatie & ICT Traineeship het BISL examen gedaan. Het resultaat mag er zeker zijn! Na een periode van verschillende training sessies, zijn de Trainees nu gecertificeerd!

Welkom bij GTBB!

december/2020

Deze maand zijn 3 nieuwe toppers gestart binnen ons Organisatie & ICT Traineeship. Op een mooie en leerzame tijd, waarin ontwikkeling centraal staat!

Power BI Training tijd!

december/2020

Een aantal van ons Finance & Control Traineeship hebben een interessante training over Power BI en de andere oplossingen van het Microsoft Power Platform gevolgd! Gaaf om te zien wat allemaal mogelijk is met deze oplossingen en te ontdekken hoe deze in de praktijk worden toegepast. 

Succes toppers!

november/2020

Deze maand zijn weer 4 nieuwe Trainees gestart! Waarvan 3 in het Organisatie & ICT Traineeship en één in het Finance & Control Traineeship. We gaan er een top tijd van maken!

Geslaagd!

oktober/2020

Geslaagd! Afgelopen vrijdag hebben een aantal Finance & Control Trainees het WTF-basis examen gedaan.

Normaal gesproken wordt dit op kantoor of op 1 locatie georganiseerd, Om zo weinig mogelijk reisbewegingen te veroorzaken, zijn de examens dit keer op een locatie zo dicht mogelijk bij ieders woonplaats afgenomen. Het resultaat mag er zeker zijn, alle kandidaten zijn met mooie cijfers geslaagd en mogen het WFT-basis certificaat in ontvangst nemen. 

ITIL Certificaat!

oktober/2020

Deze periode hebben 19 Trainees hun ITIL4 certificaat behaald! Afgelopen periode hebben we training sessies gehad met als resultaat enthousiaste Trainees die nu gecertificeerd zijn!

Welkom!

oktober/2020

4 nieuwe toppers gestart!
Van harte welkom Thomas, Iris, Josephine en Vincent! Heel veel succes in het Traineeship! Iris, Josephine en Vincent starten in het Organisatie & ICT Traineeship en Thomas in ons Finance & Control Traineeship. We gaan er een mooie en leerzame tijd van maken! 

4 nieuwe toppers!

september/2020

Deze maand starten 4 nieuwe Trainees in ons Traineeship! Van harte welkom Mertin, Dave, Nick en Willem! Op een mooie tijd!

Examen CErtificaat LEAN SIX SIGMA- Greenbeld

september/2020

Een grote groep Trainees van GoodtobeBetter hebben examen gedaan voor het certificaat van Lean Six Sigma -greenbeld. Het examen was i.v.m. Corona uitgesteld, mooi dat het nu weer gelukt is! 

BBQ workshop

augustus/2020

Onze collega Yoshua heeft tijdens een VRIJMIBO een workshop bbqen gegeven. Leuk om iemand meer over zijn passie te horen vertellen! Yoshua heeft wat tips, tricks en inspiratie gegeven voor drie heerlijke gerechten op de bbq! 

Virtuele trainingen

augustus/2020

Er stonden deze maand weer een aantal virtuele trainingen op het programma. Op het ochtendprogramma stond de eerste ITIL-training en een gave sessie over karaktereigenschappen en MBTI!

Vanmiddag hebben ruim 20 trainees de opdracht gekregen om zijn of haar kernkwaliteiten en ambities te vatten in een Elevator Pitch van maximaal 60 seconden.

Ook hebben we onder leiding van Johan Gelderblom de WFT-basis training in een klein groepje kunnen geven, uiteraard op 1,5 m afstand!

 

Prince2 examen Funactiviteit tijd!

juli/2020

Vrijdag 24 juli hebben onze Trainees examen gedaan voor Prince 2 en Product Owner. De middag was ingericht voor beweging wat verzorgd wat verzorgd werd door Business on the Move & Sportivate! Aansluitend hadden we een gezellige BBQ. Erg leuk om onze collega’s weer eens op kantoor te zien.

2 Nieuwe trainees gestart!

juli/2020

Deze maand zijn nog twee nieuwe Trainees in ons Organisatie en ICT programma gekomen! Van harte welkom beide, goed om te zien dat wij in deze tijden toch door kunnen gaan! 

Nieuwe collega en nieuwe Trainee!

juli/2020

Vandaag is Fleur bij GoodtobeBetter gestart als HR-Medewerker! Wouter is gestart in ons Organisatie en ICT Traineeship. Welkom beide!

Welkom!

juni/2020

Deze maand zijn twee nieuwe Young Professionals in het Finance en Control Traineeship gestart! Van harte welkom Ivar en Pieter! 

Bedankt toppers!

juni/20202

Trots op onze stagiaires Demi, Duygu en Yannick die stage hebben gelopen bij GoodtobeBetter. Bedankt voor de taart en jullie inzet! Heel veel succes in jullie carrière!

Gave online sessie

mei/2020

Super gave sessie vandaag over powerbi en bigdata door Michiel Rozema, hij was wel bij ons op kantoor vandaag 🙂 We missen onze Trainees wel, maar zijn ook erg blij met de mogelijkheden om toch een gaaf Traineeship sessie te kunnen blijven bieden.

Scrummaster en security certificaat in the pocket!

mei/2020

Ruim 25 Trainees van GoodtobeBetter hebben in deze rare tijden afgelopen vrijdag hun Scrummaster en Security certificaat behaald! Gaaf dat dit doorgaat in deze gekke tijden.

.. We gaan door!

april 2020

Gaaf dat er in deze lastige periode ook 2 nieuwe Trainees bij GoodtobeBetter in ons Traineeship aan de slag kunnen gaan. Heel veel succes de aankomende periode en veel plezier!

online trainingen

april 2020

Het Corona virus zorgt ervoor dat we het Traineeprogramma hebben aangepast richting online. Vandaag krijgt een groep Trainees Agile SCRUM training en een andere groep krijgt een Security training. Uiteraard allemaal online via Microsoft TEAMS. Het vraagt wat voorbereiding, maar in totaal zijn ruim 30 Trainees de aankomende periode bezig met diverse online trainingen en opdrachten. #Trots #Traineeship #online

welkom!

maart 2020

De afgelopen weken zijn Manuela Mboto en Dave Hatzmann bij GoodtobeBetter gestart in ons Traineeship. Van harte welkom en heel veel succes gewenst!

Goodtobepartners!

maart 2020

Johan Gelderblom is als partner bij GoodtobeBetter gestart, van harte welkom! Johan wordt als partner verantwoordelijk voor het Finance & Control Traineeship binnen GoodtobeBetter, heel veel succes gewenst.

TEAM STAGIARS

Februari 2020

Deze toppers van de Hogeschool Rotterdam en MBO Utrecht zijn deze week met hun stage begonnen bij Goodtobebetter heel veel succes en plezier!

zes nieuwe trainees!

Februari 2020
In februari mogen we zes nieuwe Trainees verwelkomen die vol passie en energie aan de slag gaan in ons Traineeship. Maud, Floris, Romeo, Babette, Thijs en Wouter heel veel succes en plezier bij GoodtobeBetter. We gaan er een mooie tijd van maken vol ontwikkeling.

Nieuwe collega!

Januari 2020
Vandaag is de eerste werkdag van Omar ter Mors bij GoodtobeBetter. Omar gaat als Accountmanager aan de slag, we hebben ambitieuze groeidoelstellingen en Omar gaat ons helpen deze doelen te behalen. Hij zal nieuwe opdrachtgevers gaan binnen halen en gave projecten bij klanten voor onze Trainees in kaart brengen. Heel veel succes en plezier gewenst!

Fijne feestdagen!

DECEMBER 2019

GoodtobeBetter kijkt terug op een mooi jaar waarin we super leuke opdrachten voor onze klanten hebben uitgevoerd en waarin onze Trainees volop aan hun ontwikkeling hebben kunnen werken. Iedereen fijne feestdagen gewenst en een mooi nieuw jaar vol ontwikkeling!

Kerstlunch & Borrel

december 2019

We hebben met alle medewerkers het GoodtobeBetter kerstfeest gevierd. Na een uitgebreide kerst lunch op kantoor hebben in het Utrecht gezellig een drankje gedaan. Iedereen fijne feestdagen en een goed 2020 gewenst!

2 Nieuwe Trainees gestart!

december 2019

Welkom bij GoodtobeBetter Sabine en Patrick en heel erg veel plezier en succes gewenst in het GoodtobeBetter Traineeship.

weer 3 nieuwe trainees!

november 2019

De afgelopen periode zijn er drie Trainees gestart in het GoodtobeBetter Traineeship. Van harte welkom Wouter, Willart en Marieke.

Heel veel succes en plezier gewenst, op een mooie tijd bij GoodtobeBetter!

Work hard play hard

oktober 2019

Naast hard werken is Fun ook belangrijk binnen GoodtobeBetter. We hebben met alle medewerkers een leuke middag gehad, we zijn gaan lasergamen en bowlen. Vervolgens hadden we een borrel bij ons op kantoor om ook partners van medewerkers ons nieuwe pand te laten zien. Als afsluiting zijn we met eventuele partners van medewerkers gaan eten Rond het Fort in Nieuwegein op loopafstand van ons kantoor.

3 nieuwe trainees & onze eerste stagiair!

september 2019

GoodtobeBetter mag weer 3 nieuwe trainees welkom heten! Fébe, Ruben en Shiva, veel succes met bij jullie opdrachten! 

Ook verwelkomen we onze eerste stagiair Trieu Trang! Trieu studeert bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht en gaat een leerzame stageperiode tegemoet op onze sales afdeling. Heel veel succes!

Good to be better bootcamp

Augustus 2019

Na een intensieve trainingsdag blazen onze trainees even stoom af met een actieve bootcamp training. Want stilzitten, daar doen wij niet aan!

Wij zijn verhuisd!

juli 2019

Per 1 juli 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie Rond het Fort 38 in Nieuwegein. De afgelopen periode hebben we gemerkt dat we uit ons jasje gegroeid zijn in Voorburg en daarbij hadden we de wens om vanuit een centraler punt in Nederland te opereren om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen. We zijn trots op ons nieuwe pand en nodigen u van harte uit ons pand eens te komen bekijken.

Agile Scrum in de praktijk:
robot bouwen!

Juni 2019

Een leuke middag uit ons Traineeship bestond uit het realiseren van een Robot middels Agile SCRUM in de praktijk. Deze video geeft een leuk beeld van een leerzame en leuke middag uit ons Traineeship. 

3 nieuwe toppers!

Juni 2019

Welkom Felicia, Tom & Tim!
We vinden het heel erg gaaf om drie nieuwe medewerkers welkom te heten in ons Traineeship. Heel veel succes in het GoodtobeBetter Traineeship!

Geslaagd voor het Scrum examen!

Mei 2019

Afgelopen vrijdag hebben 14 Trainees hun Agile SCRUM certificaat behaald. De afgelopen periode hebben we diverse leuke training sessies en opdrachten uitgevoerd met als resultaat een enthousiaste groep Trainees die Agile SCRUM zijn gecertificeerd. #Toppertjes!

nieuwe trainees!

april 2019

En we mogen weer twee nieuwe Trainees welkom heten! 
Arthur en Koen, heel veel succes en plezier in ons Traineeship! 

Lean Six Sigma Green belt &
T-map certificaat in the pocket!

februari - maart 2019
Trots op Trainees die hun Lean Six Sigma Green Belt en TMap Suite hebben behaald! Gefeliciteerd met de mooie resultaten! #lekkerbezig!

Trainees @ ey Tax & Laws days 2019!

Januari 2019

Onderdeel van het #LEAN certificeringstraject van onze Trainees was een training die we verzorgd hebben voor Ernst en Young. Op de Tax & Laws days van Ernst & Young heeft GoodtobeBetter samen met Willem Salentijn twee interactieve sessies LEAN & MEAN verzorgt voor diverse EY medewerkers.

new year new start!

Januari 2019

Namens GoodtobeBetter een Happy New Year allemaal! Vandaag is een mooie dag om 4 nieuwe medewerkers welkom te heten. 

Welkom Martijn Koenen, Eva Lindenbergh, Nanoek Knoester en Lennart Klein, heel veel succes gewenst bij jullie opdrachten!

cheers to 2019!

December 2018

GoodtobeBetter kijkt terug op een super mooi 2018. In december hadden we een kerst afsluiting. Met een uitgebreide lunch, gezellige borrel hebben we met de meeste van onze Trainees kunnen proosten op een mooi 2019!!!

Partners borrel & Diner!

november 2018

Fun vinden we bij GoodtobeBetter ook erg belangrijk. Afgelopen vrijdag hadden we een zeer geslaagde borrel met aansluitend een diner voor alle medewerkers en hun partners.

3 nieuwe trainees!

November 2018

Graag heten we Shanand Sitaram, Joyee Lau en Marijn Boer van harte welkom bij GoodtobeBetter! Succes bij jullie opdrachten!

2 nieuwe trainees &
een nieuwe accountmanager!

Augustus - Oktober 2018

Het blijft leuk om nieuwe talenten welkom te heten! Juul Weijers en Mark van Dalen heel veel succes toegewenst bij jullie opdrachten!

Daarnaast zijn we heel erg blij dat we Yoshua Loch hebben kunnen verwelkomen bij GoodtobeBetter. Yoshua gaat het commerciële team versterken als accountmanager. Hiermee hopen we nog meer leuke uitdagende klussen voor onze talenten te kunnen binnenhalen bij aansprekende klanten.

GTBB @ Escape Room

Juli 2018

We vinden het bij GoodtobeBetter belangrijk om naast hard werken ook aandacht te hebben voor fun! Tijdens een Trainee dag in juli hebben we in de ochtend een interactieve Brown Paper sessie gehad waarin uitgelegd wordt hoe dit succesvol ingezet kan worden. De middag was ingericht voor Fun. We zijn naar een Escape Room geweest, waar we in groepen hebben geprobeerd op tijd te ontsnappen. Aansluitend hebben we in de zon genoten van een drankje en vervolgens met elkaar een hapje gegeten.  

royal ten business run winnaars! #1

juni 2018

GoodtobeBetter heeft dit weekend met een aantal collega’s meegedaan aan de business run van the Royal Ten. Het was een zeer geslaagd hardloop event waar we ook nog eens de eerste prijs in de wacht hebben gesleept. Bedankt toppers!

Welkom heren!

mei 2018

Welkom Nathan, Brent, Emiel en Rene in ons Traineeship. Heel veel succes de aankomende periode!

Welkom bij gtbb dames!

Maart - april 2018

Eveline van der Horst en Firuze is gestart in ons Traineeship. Eveline gaat een superleuke klus doen bij de gemeente Amersfoort en Firuze bij de Provincie. Heel veel succes bij deze mooie uitdaging, dames!

Lean green belt!

januari 2018

Na een intensieve periode van studie, oefening in de praktijk en toepassing bij klanten zijn vandaag alle deelnemers uit ons Traineeship geslaagd voor de LEAN Green Belt!