Nieuws

NIEUWS

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen van ons mooie bedrijf!

.. We gaan door!

april 2020

Gaaf dat er in deze lastige periode ook 2 nieuwe Trainees bij GoodtobeBetter in ons Traineeship aan de slag kunnen gaan. Heel veel succes de aankomende periode en veel plezier!

online trainingen

april 2020

Het Corona virus zorgt ervoor dat we het Traineeprogramma hebben aangepast richting online. Vandaag krijgt een groep Trainees Agile SCRUM training en een andere groep krijgt een Security training. Uiteraard allemaal online via Microsoft TEAMS. Het vraagt wat voorbereiding, maar in totaal zijn ruim 30 Trainees de aankomende periode bezig met diverse online trainingen en opdrachten. #Trots #Traineeship #online

welkom!

maart 2020

De afgelopen weken zijn Manuela Mboto en Dave Hatzmann bij GoodtobeBetter gestart in ons Traineeship. Van harte welkom en heel veel succes gewenst!

Goodtobepartners!

maart 2020

Johan Gelderblom is als partner bij GoodtobeBetter gestart, van harte welkom! Johan wordt als partner verantwoordelijk voor het Finance & Control Traineeship binnen GoodtobeBetter, heel veel succes gewenst.

TEAM STAGIARS

Februari 2020

Deze toppers van de Hogeschool Rotterdam en MBO Utrecht zijn deze week met hun stage begonnen bij Goodtobebetter heel veel succes en plezier!

zes nieuwe trainees!

Februari 2020
In februari mogen we zes nieuwe Trainees verwelkomen die vol passie en energie aan de slag gaan in ons Traineeship. Maud, Floris, Romeo, Babette, Thijs en Wouter heel veel succes en plezier bij GoodtobeBetter. We gaan er een mooie tijd van maken vol ontwikkeling.

Nieuwe collega!

Januari 2020
Vandaag is de eerste werkdag van Omar ter Mors bij GoodtobeBetter. Omar gaat als Accountmanager aan de slag, we hebben ambitieuze groeidoelstellingen en Omar gaat ons helpen deze doelen te behalen. Hij zal nieuwe opdrachtgevers gaan binnen halen en gave projecten bij klanten voor onze Trainees in kaart brengen. Heel veel succes en plezier gewenst!

Fijne feestdagen!

DECEMBER 2019

GoodtobeBetter kijkt terug op een mooi jaar waarin we super leuke opdrachten voor onze klanten hebben uitgevoerd en waarin onze Trainees volop aan hun ontwikkeling hebben kunnen werken. Iedereen fijne feestdagen gewenst en een mooi nieuw jaar vol ontwikkeling!

Kerstlunch & Borrel

december 2019

We hebben met alle medewerkers het GoodtobeBetter kerstfeest gevierd. Na een uitgebreide kerst lunch op kantoor hebben in het Utrecht gezellig een drankje gedaan. Iedereen fijne feestdagen en een goed 2020 gewenst!

2 Nieuwe Trainees gestart!

december 2019

Welkom bij GoodtobeBetter Sabine en Patrick en heel erg veel plezier en succes gewenst in het GoodtobeBetter Traineeship.

weer 3 nieuwe trainees!

november 2019

De afgelopen periode zijn er drie Trainees gestart in het GoodtobeBetter Traineeship. Van harte welkom Wouter, Willart en Marieke.

Heel veel succes en plezier gewenst, op een mooie tijd bij GoodtobeBetter!

Work hard play hard

oktober 2019

Naast hard werken is Fun ook belangrijk binnen GoodtobeBetter. We hebben met alle medewerkers een leuke middag gehad, we zijn gaan lasergamen en bowlen. Vervolgens hadden we een borrel bij ons op kantoor om ook partners van medewerkers ons nieuwe pand te laten zien. Als afsluiting zijn we met eventuele partners van medewerkers gaan eten Rond het Fort in Nieuwegein op loopafstand van ons kantoor.

3 nieuwe trainees & onze eerste stagiair!

september 2019

GoodtobeBetter mag weer 3 nieuwe trainees welkom heten! Fébe, Ruben en Shiva, veel succes met bij jullie opdrachten! 

Ook verwelkomen we onze eerste stagiair Trieu Trang! Trieu studeert bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht en gaat een leerzame stageperiode tegemoet op onze sales afdeling. Heel veel succes!

Good to be better bootcamp

Augustus 2019

Na een intensieve trainingsdag blazen onze trainees even stoom af met een actieve bootcamp training. Want stilzitten, daar doen wij niet aan!

Wij zijn verhuisd!

juli 2019

Per 1 juli 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie Rond het Fort 38 in Nieuwegein. De afgelopen periode hebben we gemerkt dat we uit ons jasje gegroeid zijn in Voorburg en daarbij hadden we de wens om vanuit een centraler punt in Nederland te opereren om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen. We zijn trots op ons nieuwe pand en nodigen u van harte uit ons pand eens te komen bekijken.

Agile Scrum in de praktijk:
robot bouwen!

Juni 2019

Een leuke middag uit ons Traineeship bestond uit het realiseren van een Robot middels Agile SCRUM in de praktijk. Deze video geeft een leuk beeld van een leerzame en leuke middag uit ons Traineeship. 

3 nieuwe toppers!

Juni 2019

Welkom Felicia, Tom & Tim!
We vinden het heel erg gaaf om drie nieuwe medewerkers welkom te heten in ons Traineeship. Heel veel succes in het GoodtobeBetter Traineeship!

Geslaagd voor het Scrum examen!

Mei 2019

Afgelopen vrijdag hebben 14 Trainees hun Agile SCRUM certificaat behaald. De afgelopen periode hebben we diverse leuke training sessies en opdrachten uitgevoerd met als resultaat een enthousiaste groep Trainees die Agile SCRUM zijn gecertificeerd. #Toppertjes!

nieuwe trainees!

april 2019

En we mogen weer twee nieuwe Trainees welkom heten! 
Arthur en Koen, heel veel succes en plezier in ons Traineeship! 

Lean Six Sigma Green belt &
T-map certificaat in the pocket!

februari - maart 2019
Trots op Trainees die hun Lean Six Sigma Green Belt en TMap Suite hebben behaald! Gefeliciteerd met de mooie resultaten! #lekkerbezig!

Trainees @ ey Tax & Laws days 2019!

Januari 2019

Onderdeel van het #LEAN certificeringstraject van onze Trainees was een training die we verzorgd hebben voor Ernst en Young. Op de Tax & Laws days van Ernst & Young heeft GoodtobeBetter samen met Willem Salentijn twee interactieve sessies LEAN & MEAN verzorgt voor diverse EY medewerkers.

new year new start!

Januari 2019

Namens GoodtobeBetter een Happy New Year allemaal! Vandaag is een mooie dag om 4 nieuwe medewerkers welkom te heten. 

Welkom Martijn Koenen, Eva Lindenbergh, Nanoek Knoester en Lennart Klein, heel veel succes gewenst bij jullie opdrachten!

cheers to 2019!

December 2018

GoodtobeBetter kijkt terug op een super mooi 2018. In december hadden we een kerst afsluiting. Met een uitgebreide lunch, gezellige borrel hebben we met de meeste van onze Trainees kunnen proosten op een mooi 2019!!!

Partners borrel & Diner!

november 2018

Fun vinden we bij GoodtobeBetter ook erg belangrijk. Afgelopen vrijdag hadden we een zeer geslaagde borrel met aansluitend een diner voor alle medewerkers en hun partners.

3 nieuwe trainees!

November 2018

Graag heten we Shanand Sitaram, Joyee Lau en Marijn Boer van harte welkom bij GoodtobeBetter! Succes bij jullie opdrachten!

2 nieuwe trainees &
een nieuwe accountmanager!

Augustus - Oktober 2018

Het blijft leuk om nieuwe talenten welkom te heten! Juul Weijers en Mark van Dalen heel veel succes toegewenst bij jullie opdrachten!

Daarnaast zijn we heel erg blij dat we Yoshua Loch hebben kunnen verwelkomen bij GoodtobeBetter. Yoshua gaat het commerciële team versterken als accountmanager. Hiermee hopen we nog meer leuke uitdagende klussen voor onze talenten te kunnen binnenhalen bij aansprekende klanten.

GTBB @ Escape Room

Juli 2018

We vinden het bij GoodtobeBetter belangrijk om naast hard werken ook aandacht te hebben voor fun! Tijdens een Trainee dag in juli hebben we in de ochtend een interactieve Brown Paper sessie gehad waarin uitgelegd wordt hoe dit succesvol ingezet kan worden. De middag was ingericht voor Fun. We zijn naar een Escape Room geweest, waar we in groepen hebben geprobeerd op tijd te ontsnappen. Aansluitend hebben we in de zon genoten van een drankje en vervolgens met elkaar een hapje gegeten.  

royal ten business run winnaars! #1

juni 2018

GoodtobeBetter heeft dit weekend met een aantal collega’s meegedaan aan de business run van the Royal Ten. Het was een zeer geslaagd hardloop event waar we ook nog eens de eerste prijs in de wacht hebben gesleept. Bedankt toppers!

Welkom heren!

mei 2018

Welkom Nathan, Brent, Emiel en Rene in ons Traineeship. Heel veel succes de aankomende periode!

Welkom bij gtbb dames!

Maart - april 2018

Eveline van der Horst en Firuze is gestart in ons Traineeship. Eveline gaat een superleuke klus doen bij de gemeente Amersfoort en Firuze bij de Provincie. Heel veel succes bij deze mooie uitdaging, dames!

Lean green belt!

januari 2018

Na een intensieve periode van studie, oefening in de praktijk en toepassing bij klanten zijn vandaag alle deelnemers uit ons Traineeship geslaagd voor de LEAN Green Belt!