GoodtobeBetter, Fincade en STRADIS samen verder als The Trainee Company

Bunnik, 13 juni 2023 – GoodtobeBetterFincade en STRADIS hebben de krachten gebundeld en gaan vanaf vandaag verder onder één, nieuwe, naam: The Trainee Company. Onder deze vlag worden traineeships op het gebied van IT, Finance en Zorg aangeboden en in de nabije toekomst komt hier onder meer het traineeship Data bij. Samen zijn de ondernemingen beter in staat jong talent te helpen ontwikkelen en hiermee aan de steeds groeiende en veranderende vraag bij werkgevers te voldoen. De huidige labels zullen als onderdeel van The Trainee Company blijven bestaan totdat de integratie voltooid is. Per 1 juli 2023 zal The Trainee Company in zijn geheel in Bunnik gevestigd zijn.

Meerderheidsbelang Quadrum Capital
The Trainee Company is dankzij een investering van investeringsmaatschappij Quadrum Capital tot stand gekomen. Quadrum Capital heeft een meerderheidsbelang en werkt samen met de oprichters en het management om de verdere groei van The Trainee Company mogelijk te maken. The Trainee Company bestaat uit ruim 200 medewerkers en trainees en wil dé traineepartij van Nederland worden als het gaat om het slaan van bruggen tussen afstuderen en de start van een succesvolle carrière. Omdat The Trainee Company zich puur en alleen op trainees richt, weet het bedrijf precies wat deze doelgroep nodig heeft aan begeleiding en opleiding. Een intensief traject dat expertise vereist en vaak voor werkgevers lastig in te richten is, terwijl de vraag naar jong talent continu stijgt.

Meer traineeships
Martijn Blok, CEO van The Trainee Company, zegt over de fusie: “We zijn al jaren succesvol in het opleiden van trainees vanuit onze traineeships gericht op Business & IT, Zorg en Finance & Control. We zien als opleider van jong talent de potentie en bijna de noodzaak om deze rol in de arbeidsmarkt uit te bouwen en voor andere specialisaties traineeships te organiseren. Zo doen we al veel op het gebied van data en zullen we hiervoor op korte termijn een nieuw traineeship realiseren. We hebben ambitieuze groeiplannen voor de aankomende jaren en door de schaalgrootte die we hiermee creëren, kunnen we nog succesvoller zijn voor zowel werkgevers als trainees.”

Groeiende niche
Met de participatie in The Trainee Company breidt Quadrum Capital haar aanwezigheid in het Human Capital-domein verder uit. Gert van Drie, Investment Director bij Quadrum Capital: “Door de focus op traineeships acteert The Trainee Company in een groeiende niche en speelt het opleidingsinstituut voor recent afgestudeerden in op het structurele tekort op de arbeidsmarkt. Wij zijn dan ook verheugd dat we bij mogen dragen aan de ambities van The Trainee Company.”

Veel kansen
Marco de Ruiter, partner bij Fincade en binnen The Trainee Company verantwoordelijk voor de Finance en Zorg traineeships, vult aan: “Het mooie is dat we qua cultuur heel goed bij elkaar passen. Wij werkten al intensief met STRADIS samen en dat we nu met GoodtobeBetter kunnen uitbreiden, biedt ontzettend veel kansen. Ik zie de toekomst van The Trainee Company erg zonnig tegemoet.”

Managed Services
Naast de traineeships blijft STRADIS ook Managed Services aanbieden onder de paraplu van The Trainee Company. Met deze dienst biedt The Trainee Company onder andere werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer. Yvonne Rijff, partner bij STRADIS en binnen The Trainee Company verantwoordelijk voor de IT Traineeships en Managed Services: “We willen met The Trainee Company de beste en grootste van Nederland zijn in wat we heel goed kunnen: mensen die vanuit hun studie op de arbeidsmarkt komen, begeleiden naar een mooie carrière. Dit doen we met tomeloze energie en veel persoonlijke aandacht.”

Over The Trainee Company
The Trainee Company is ontstaan vanuit een samensmelting van STRADIS, GoodtobeBetter en Fincade. Het traineebureau is gespecialiseerd in het opleiden van HBO- en WO-starters op verschillende vakgebieden. Mensen die net afgestudeerd zijn, worden hierdoor goed begeleid naar een succesvolle en mooie carrière vol groeimogelijkheden. The Trainee Company ontzorgt een klant volledig: het gehele opleidingsprogramma wordt verzorgd, daarbij zorgen we altijd voor de juiste kandidaat die gedurende het traineeship wordt klaargestoomd om een uitdagende functie te vervullen bij de klant. Door dit alles met aandacht te doen en continu te onderzoeken wat de behoefte is bij klanten, sluit de dienstverlening van The Trainee Company altijd naadloos aan. The Trainee Company werkt onder andere voor bedrijven binnen de financiële dienstverlening, overheid, zorg, onderwijsmarkt en voor diverse commerciële organisaties.

Over Quadrum Capital
Quadrum Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die bedrijven in het mid-market segment helpt bij het verantwoord realiseren van hun groeiambities door inbreng van haar netwerk, financiële slagkracht en managementervaring. Sinds haar oprichting in 2012 heeft Quadrum Capital een brede portefeuille van deelnemingen in strategisch bepaalde focussectoren opgebouwd. Human Capital behoort tot een van de focussectoren van Quadrum Capital. De participatie in The Trainee Company zal plaatsvinden vanuit Quadrum Investment Fund IV. Dit fonds is hoofdzakelijk gefinancierd door ondernemers en ondernemersfamilies en richt zich op bedrijven met een duidelijke (internationale) groeiambitie.