Ervaring Trainee Joris!

Ervaring Trainee Joris!

In ons nieuwe format vertelt elke maand een oud-trainee of een huidige trainee over hun ervaring bij GoodtobeBetter.

Deze keer vertelt Joris over zijn ervaring tot nu toe bij GoodtobeBetter. Joris doet het Finance & Control traineeship en is in januari 2022 gestart.

Voor welke organisatie ben je werkzaam?

“Ik werk nu voor Spaarnelanden.”

Met wat voor werkzaamheden hou je je bezig?

“Ik ben data analist, dus ik zorg voor de visualisatie.”

Hoe ben je terechtgekomen bij GTBB?

“Johan heeft mij benaderd op LinkedIn.’’

Wat was de beslissende factor om voor GTBB te kiezen?

‘’Ik voelde meteen een klik, ze hebben het beste voor en kijken samen naar wat bij je past. Verder krijg je meteen salaris, terwijl je daarnaast door blijft leren en ik werd veel teruggebeld, waardoor ik echt het gevoel kreeg dat ik gewild was.’’

Wat denk je dat het belangrijkste verschil tussen een traineeship en een andere startersfunctie is?

“Ik denk dat er meer ruimte is om je rustig te ontwikkelen, zonder dat er meteen teveel van je verwacht wordt. En ik ben wel trainee, maar ik vind het fijn dat het niet zo gezien wordt, dat ik gewoon gelijkwaardig behandeld word.’’

Wanneer ben je begonnen?

“Januari dit jaar, dus 2022.”

Wat waren de verwachtingen?

“Ik had verwacht dat ik persoonlijke sturing zou krijgen, dat je jezelf kan ontwikkelen en dat er passende een opdracht voor je wordt gezocht.’’

Voldoet de traineeship aan je verwachtingen?

‘’Zeker! Helemaal.”

Hoe zie je je werkzame leven na de traineeship voor je, met de kennis die je ervan hebt gekregen?

“Ik heb economie gestudeerd, dus ik leer tijdens mijn traineeship van alles over techniek en systemen die ik nog niet wist van mijn opleidingen. Het dus ook een goede brug tussen een bepaalde sector en je studie, als je niet een opleiding hebt gevolgd die 100% aansluit op de traineeship.’’